Forum (510)
AAA Exclusive Club Praha behält sich das Privileg vor, unangemessene, vulgäre oder sinnlose Werbung zu löschen.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Zdravím, zajmalo by mě jaké máte ceny .. případně kde je najdu ? sedím doma a někam bych vyrazil.. :-)
Are cuple welcom??
Pacik: Dobrý večer, dnes Amy, Adriana, Alex, Jessica, Naomi, Simona, Vanessa, Tamara, Natálka, NAtali, Lola, Bianca a Tereza
Ahooj ženy tak jsme konečně tady napište mě prosím které z vás nás dnes budou hyčkat
Milan:Dobrý večer Milane, dnes tu jsou Adriana, Alex, Anabel, Amy, Jessica, Naomi, Simona, Vanessa, Bella, Denisa, Tereza a Cindy.
Dobrý večer, rádi bychom tři kamarádi přišli dneska k vám do clubu oslavit narozeniny, chtěli jsme se proto zeptat, jmenovitě, jaké slečny budou u vás dnešní noc prosím? Děkujeme
Rob: Velmi děkujeme za Váš názor. Velice se omlouváme a slibujeme, že situaci neprodleně vyřešíme.
Kamil: Thank you very much.
Ano, s tímto novým vyhazovačem mám problém taky, na co si ten moula hraje prosím? člověka by nejraději svlékl do naha, odevzdat musí skoro všecko, dokud tam bude tento trotl, kterýmu ještě teče mlíko po bradě a je tak děsně důležitej tak k vám nevkročím
I glad to say thank you so much for your kindness for care about client. I promise that I will take my friends ( 5 persons or more) to visit your club again soon may be on next Tuesday or Wednesday. Hopefully the guard will treat us to honour as humanity. Kind regards