Forum (669)
AAA Exclusive Club Praha reserve the privilege to delete an unseemly, vulgar or nonsense ads.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
SweWolf: Hello again! You better to hurry up :) we can not wait to see you our loyal lol :))) Take care! Hugs and kisses xoxoxo
dwr: ano, k nahlédnutí na www.holkynajisto.cz zadejte do vyhledavače AAA Exclusive Club a zobrazí se Vám která slečna je kdy k dispozici.
daniel: samozřejmě , že kontakt máme, ale kontakty neposkytujeme, děkuji za pochopení...
Dobrý večer, slečny, které jsou večer v jednotlivých dnech v klubu tu asi nepíšete, že?
Im sry I didnt come to New Year ! I had lots of work to handle with but I will return , Prague miss her big spender , and u know Im always all in ;) take care
a kontakt na ni nemate?
daniel: dobrý den, bohužel ne. K dispozici však máme přes 30 velmi atraktivních děvčat :)
zdravim dela u vas jeste kelly? byl jsem u vas pred rokem dekuju za informaci
JohnDo: Vaše rozhořčení nechápeme jako opodstatněné, každá a to zdůrazňuji KAŽDÁ NOVÁ slečna, u nás za první týden vydělala zmiňovanou částku, špatně si vykládáte znění našeho bonusu, který se vztahuje jen na 1.týden spolupráce s AAA Exclusive Club :)
Pokud si po 7 dnech v klubu nevyděláš 10.000,-, tak Ti rozdíl doplatíme!.........Větší nesmysl jsem nečetl !!! Moje sestra u Vás dělala cca.dva měsíce a i když nevidělala za týden 10 000,- tak nedostala nic a chodila každý den bez vymeškání.Vím že to nezveřejníte ale zamyslete se co píšete za nesmysli aby jste nalákaly dívky.S pozdravem JohnDo