Forum (650)
AAA Exclusive Club Praha zastrzega sobie prawo do usuwania nieprzyzwoitych, wulgarnych lub bezsensownych reklam.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, je možné při domluvení slečny předem dohodnout si její outfit? Například legíny apod :) A také by mě zajímalo, zda se do placeného času započítává čas na přesun do pokoje, domluva se slečnou apod., nebo se jedná o čistý čas na hrátky :) Předem díky za odpověď.
ahoj! who are working tonight?
Mysli te ze 16 ledna bude v práci Bella Goldie dohromady se Sarah. Velice mne zaujaly
Al: Our dearest Al, we would like to thank you for being such amazing to us, i have passed your greetings to Daniela, Simona, Melany and Lenka already, thank you so much once again, hugs and kisses from all of us! :))) all the best in 2014 to u :)
Marcus: certainly he could :) give us a call anytime u ready
Happy new year to all..I wonder if driver pick me up from hotel If I wish to come..
Best wishes to everyone in the club for the new year: may 2014 bring you everything you wish. I would also like to send special wishes to Daniela, Melany and Simona and to Lenka and Sarka.
bellokdejsi: slečna u nás již nepůsobí, bohužel :(
ZadaXaKeX: Slečna Bella Goldie a Sarah studují, tudíž jejich docházka je velmi nestabilní, slečna Tammy je k dispozici většinu týdne, prosím upřesněte který termín máte na mysli, děkuji :)
Al: THANK YOU SO MUCH for those wonderfulllllll bunches of flowers! Kisses and hugs from Melany, Daniela, Simona, Lenka and Sarka :))) Keep in touch please! :)