Форум (650)
AAA Exclusive Club Praha оставляет за собой право удалить непристойные, вульгарные или бессмысленные объявления.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Jason: Tonight is available Patricia, Tammy, Bara, Klara, Nella, Kate, Natalka, Candy, Simona, Viki, Caroline, Ingrid, Slavka, Pamela :)
Hello, can you please tell me which girls will be working tomorrow night, Thursday (from 11pm) ? Thank you
daniel kukla: Pevně věříme, že šlo o nedorozumění, těšíme se na Vaši návštěvu :)
Patrik: Bohužel, nemáme..
tak to je velká škoda nemáte na ní kontakt?
Patrik: malá Dominika u nás již nepracuje
moment,já myslel Dominiku malou černovlásku ne koho máte na fokách!co to má znamenat?!
dan: 1) Ano, 1h stojí 2000,- pokus si slečnu vyberete ihned, vstupné neplatíte, jinak vstupné je 200,- a je v něm zahrnut 1nápoj dle selektovaného výběru 2) Mezi 12 a 19h se vstupné neplatí, schůzku doporučuji domluvit předem Na zbylé otázky Vám velice rád odpovím osobně po Vašem příchodu :) Děkuji za pochopení a těším se na Vaši návštěvu :)
zdeněk: Nepracuje, navštivte nás, máme mnoho nových slečen temperamentu, který Ingrid měla :)
Ahoj, pracuje u vás ještě Ingrid? Obvykle neopakuji, ale to co s ní jsem zažil, už jinde jsem nenašel....