• Câu lạc bộ đêm Prague - AAA Exclusive Club, Night club, Cabaret, Cộng hòa Séc - 1
!!! Special offer 2+1: Every third DRINK for FREE. Every Sunday, Monday, Tuesday and Wednesday !!!
Don't miss: FREE ENTRY and charming sexy girls
Air-conditioned bar and rooms

Diễn đàn (119)

AAA Exclusive Club Praha bảo lưu đặc quyền xóa một quảng cáo không rõ ràng, thô tục hoặc vô nghĩa.

Seznam příspěvků

Hello, today are working 15 girls

AAA EXCLUSIVE CLUB30.7.2022 23:48:10

Dobrý večer Arture, velice se omlouváme za chování barmanky a bude sjednána náprava. Věřte, že toto není standardní chování, ale i my za barem jsme jenom lidi a i když by to tak být nemělo tak občas chybujeme. Budeme rádi, když se u nás zastavíte, aby jsme Vás jako omluvu mohli pozvat na drink a Vy jste se přesvědčil o tom, že to byla opravdu ojedinělá situace. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu, s pozdravem AAA team

AAA EXCLUSIVE CLUB30.7.2022 23:47:44

Dobrý den, kdo je dnes k dispozici? Někdo dominantní?

Alan30.7.2022 21:31:17

Ahoj, jaké slečny jsou dnes v klubu?

Karlos30.7.2022 20:55:31

Hello , how many Girls is tonigt ? Thanks

Roger30.7.2022 20:45:32

Dobrý den, Honzo. Dnes je Melissa, Parvati, Amber, Coco, Kaira, Lili, Julie, Bára, Martina, Simona, MIchell, Nora, Amy, Sofie, Veronika, Katka.

AAA EXCLUSIVE CLUB29.7.2022 20:17:38

Dobrý den, prosím kdo bude dnes? Děkuji.

Honza29.7.2022 19:34:46

Dobrý den ,přemýšlel jsem zda vůbec mám Vám tohle psát ,ale nakonec jsem se rozhodl že se ozvu. Byl jsem u Vás poprvé v úterý a byl jsem velice zklamaný obsluhu paní Evi barmanky. Nejen že automaticky nevrací peníze na zpátek měla vrátit 150 Kč. Automaticky si peníze nechala. Za její chování k hostům by jsem nedal dýško ani 10 Kč. Dívce co jsem koupil drink za 420 Kč tak ji ho vzala přede mnou vylila ačkoliv jsme byli u baru a popíjeli spolu. Zeptal jsem se barmanky proč se takhle chová , její odpověď byla že holky jsou stejně jen kundy namyšlený. Tedy pěkná prezentace pro klub a dívky. Hrůza A dále tam před hostí nadávala vulgárně dívkám. Paní manažerka tomu jen přihlížela. Chápu že dělala něco s financemi ale tohle mohla zarazit když obě byli za barem. Chování tedy personálu bylo hrozné jak ke slečnám tak i já jsem stoho špatný a od další náštevi mně odradilo. S dívkou co jsem byl jsem spokojen . Dívky máte krásné i prostředí. Ale chování barmanky a manažerky snížilo kvalitu klubu. Aby barmanka nevrátila peníze na zpátek a ponechala si peníze automaticky , pak byla vulgární... to je špatné. Artur.

Artur28.7.2022 14:34:37

Dobrý večer Luky, Slečna Julie bude od čtvrtka do neděle, tak se za ní zastavte.

AAA EXCLUSIVE CLUB27.7.2022 19:52:27

Dobrý večer Honzo, dnes budou slečny Andy, Alex, Bára, Coco, Eva, Kaira, Karolína, Martina, Michel, Natali, Parvati, Týna, Veronika.

AAA EXCLUSIVE CLUB27.7.2022 19:51:21

Cô gái sexy

Come and meet with companions in our exclusive nightclub in center of Prague and choose a sexy girl of your dreams and fulfill your wishes and enjoy new experiences.

View all girls (55)