Diễn đàn (678)
AAA Exclusive Club Praha bảo lưu đặc quyền xóa một quảng cáo không rõ ràng, thô tục hoặc vô nghĩa.
Add post, question ...
Seznam příspěvků
Im sry I didnt come to New Year ! I had lots of work to handle with but I will return , Prague miss her big spender , and u know Im always all in ;) take care
a kontakt na ni nemate?
daniel: dobrý den, bohužel ne. K dispozici však máme přes 30 velmi atraktivních děvčat :)
zdravim dela u vas jeste kelly? byl jsem u vas pred rokem dekuju za informaci
JohnDo: Vaše rozhořčení nechápeme jako opodstatněné, každá a to zdůrazňuji KAŽDÁ NOVÁ slečna, u nás za první týden vydělala zmiňovanou částku, špatně si vykládáte znění našeho bonusu, který se vztahuje jen na 1.týden spolupráce s AAA Exclusive Club :)
Pokud si po 7 dnech v klubu nevyděláš 10.000,-, tak Ti rozdíl doplatíme!.........Větší nesmysl jsem nečetl !!! Moje sestra u Vás dělala cca.dva měsíce a i když nevidělala za týden 10 000,- tak nedostala nic a chodila každý den bez vymeškání.Vím že to nezveřejníte ale zamyslete se co píšete za nesmysli aby jste nalákaly dívky.S pozdravem JohnDo
shifter: Thank you, the same to you, spend it nicely :)Have a wonderful Christmas! Take care :)
Gangaham style guys: Thank you so much guys as well, Regards, hugs and warm greetings from us to YOU! Keep in touch during the X-Mas! :)
SweWolf: She is a mysterious one, Cheers to You! Have a wonderful Christmas Dear :)))
have a great xmas and new year ...see you march 1st 2013...get the beer fridge full and the ladies ready,,!!!!