• 布拉格夜总会 - AAA Exclusive Club,歌舞表演,布拉格夜总会 - 1
!!! Special offer 2+1: Every third DRINK for FREE. Every Sunday, Monday, Tuesday and Wednesday !!!
Don't miss: FREE ENTRY and charming sexy girls
Air-conditioned bar and rooms

论坛 (119)

AAA Exclusive Club Praha 有权删除不合格,粗俗或无意义的广告。

Seznam příspěvků

Hello, today are working 15 girls

AAA EXCLUSIVE CLUB30.7.2022 23:48:10

Dobrý večer Arture, velice se omlouváme za chování barmanky a bude sjednána náprava. Věřte, že toto není standardní chování, ale i my za barem jsme jenom lidi a i když by to tak být nemělo tak občas chybujeme. Budeme rádi, když se u nás zastavíte, aby jsme Vás jako omluvu mohli pozvat na drink a Vy jste se přesvědčil o tom, že to byla opravdu ojedinělá situace. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu, s pozdravem AAA team

AAA EXCLUSIVE CLUB30.7.2022 23:47:44

Dobrý den, kdo je dnes k dispozici? Někdo dominantní?

Alan30.7.2022 21:31:17

Ahoj, jaké slečny jsou dnes v klubu?

Karlos30.7.2022 20:55:31

Hello , how many Girls is tonigt ? Thanks

Roger30.7.2022 20:45:32

Dobrý den, Honzo. Dnes je Melissa, Parvati, Amber, Coco, Kaira, Lili, Julie, Bára, Martina, Simona, MIchell, Nora, Amy, Sofie, Veronika, Katka.

AAA EXCLUSIVE CLUB29.7.2022 20:17:38

Dobrý den, prosím kdo bude dnes? Děkuji.

Honza29.7.2022 19:34:46

Dobrý den ,přemýšlel jsem zda vůbec mám Vám tohle psát ,ale nakonec jsem se rozhodl že se ozvu. Byl jsem u Vás poprvé v úterý a byl jsem velice zklamaný obsluhu paní Evi barmanky. Nejen že automaticky nevrací peníze na zpátek měla vrátit 150 Kč. Automaticky si peníze nechala. Za její chování k hostům by jsem nedal dýško ani 10 Kč. Dívce co jsem koupil drink za 420 Kč tak ji ho vzala přede mnou vylila ačkoliv jsme byli u baru a popíjeli spolu. Zeptal jsem se barmanky proč se takhle chová , její odpověď byla že holky jsou stejně jen kundy namyšlený. Tedy pěkná prezentace pro klub a dívky. Hrůza A dále tam před hostí nadávala vulgárně dívkám. Paní manažerka tomu jen přihlížela. Chápu že dělala něco s financemi ale tohle mohla zarazit když obě byli za barem. Chování tedy personálu bylo hrozné jak ke slečnám tak i já jsem stoho špatný a od další náštevi mně odradilo. S dívkou co jsem byl jsem spokojen . Dívky máte krásné i prostředí. Ale chování barmanky a manažerky snížilo kvalitu klubu. Aby barmanka nevrátila peníze na zpátek a ponechala si peníze automaticky , pak byla vulgární... to je špatné. Artur.

Artur28.7.2022 14:34:37

Dobrý večer Luky, Slečna Julie bude od čtvrtka do neděle, tak se za ní zastavte.

AAA EXCLUSIVE CLUB27.7.2022 19:52:27

Dobrý večer Honzo, dnes budou slečny Andy, Alex, Bára, Coco, Eva, Kaira, Karolína, Martina, Michel, Natali, Parvati, Týna, Veronika.

AAA EXCLUSIVE CLUB27.7.2022 19:51:21

性感的女孩

Come and meet with companions in our exclusive nightclub in center of Prague and choose a sexy girl of your dreams and fulfill your wishes and enjoy new experiences.

View all girls (55)